Nog niks te doen de komende week? Misschien vind je in onze agenda een leuk event om bij aan te haken. Organiseer je zelf een event en sta je nog niet in onze agenda? Meld je event dan gratis aan op Contentgirls/Extra.

– Geen events –

Organiseer je op deze dag iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Congres: Online Reputatie Management
Social media veroveren het internet. Of u nu wilt of niet: ook úw (potentiële) klanten zijn actief op social media en praten over u! Online reputatiemanagement wordt steeds belangrijker.

Congres: Online Reputatie Management
Social media veroveren het internet. Of u nu wilt of niet: ook úw (potentiële) klanten zijn actief op social media en praten over u! Online reputatiemanagement wordt steeds belangrijker.

Tools no Fools
Leer hoe content management tools voor jou kunnen werken van internationale experts en best practices.

Seminar sociale media
Social Crowd organiseert regelmatig een gratis seminar met als onderwerp Sociale Media. Tijdens deze sessie zal Henk van der Duim u bijpraten over de belangrijkste Sociale Media netwerken (o.a. LinkedIn, Twitter, Facebook) en u meenemen door het sociale media landschap.

Meet Magento
Het open source e-commerce platform Magento ontwikkelt zich snel. Het aantal mogelijkheden en koppelingen groeit (denk aan Magento Mobile en Magento Stratus) en het aantal gebruikers neemt snel toe. Zowel bestaande als nieuwe webwinkels en zowel kleine als grote webwinkels gaan over op Magento. Speciaal voor de Magento gebruikers en leveranciers organiseert Dutchento en Comee hét jaarlijkse congres Meet Magento.

Rendement uit Content Management
Krijgt u de groeiende stroom documenten en andere content ook steeds minder onder controle? Uit onderzoek blijkt dat managers en ondersteunend personeel erg veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar documenten. Maar ook het ordenen van documenten kan tijdrovend zijn.

 

– Geen events –

Organiseer je op deze dag iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!


Organiseer jij iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Meer events bekijken? Dat doe je op Contentgirls/Extra!

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.461 keer gelezen