Blond Amsterdam is toch wel een van de leukste bedrijven van Nederland. Met de handbeschilderde serviezen voelt elke vrouw zich weer even meisje. De vrolijke kleuren, leuke frummels en schattige frutsels vliegen je om de oren. Genoeg ervan heb je alleen nooit. Blond Amsterdam weet haar collectie altijd te vernieuwen, zonder hun befaamde cuteness te verliezen. Sinds kort heeft Blond Amsterdam een nieuwe website. De website is nog niet helemaal af, maar is nu al een joy om even op rond te klikken. Alles beweegt, maakt een geluidje en kan je heen en weer schudden. Toch is de site duidelijk, opgeruimd en overzichtelijk. Op de site kun je naast de nieuwe collectie, ook de huidige collectie bezichtigen.

Terwijl je leest, vliegt er een klein wit vogeltje door je scherm die de laatste tweets meedeelt. Klik je bijvoorbeeld op het parfum flesje (dat een schattig geluidje maakt en een beetje parfum sprayt als je je muis erop zet), dan kom je bij de bling bling, de bodylijn en de badkameraccessoires. Stuk voor stuk zijn de producten van Blond Amsterdam ideale cadeautjes. Het keuze menu staat op een bonnetje geschreven en vinden we links onderin de pagina. Klik je op een knop uit het menu, dan verschijnt er een roze stukje karton met daarop tekst en beeld. Het stukje karton ligt middenin je scherm en bevat veel minder ruimte voor tekst en beeld dan je van andere website gewend bent. Gelukkig maar, want niemand wordt blij van gigantische lappen tekst en knopjes, kadertjes en kleine berichtjes overal waar je kijkt.

Maar het stop niet daar, je kunt via deze website ook informatie vinden over customised producten. Blond Amsterdam maakt namelijk ook producten op maat. Is bijvoorbeeld jouw beste vriendin zwanger? Dan kan Blond een leuke schaal maken met een karikatuur van jouw beste vriendin, haar partner en misschien zelf haar kindje erop. Of stel dat jouw beste vriendin gaat trouwen, dan laat je daarvoor natuurlijk een customised taartschaal maken waarop jouw vriendin met haar toekomstige hubby te zien is. Buiten de karikaturen zorgt Blond ook altijd voor persoonlijke touches. Stel nou dat jouw vriendin en haar lover gek zijn op het strand, lekker eten en wijn? Dan versiert Blond de schaal bijvoorbeeld met kleine parasolletjes, slippertjes, gebraden duifjes en glaasjes wijn. Erg cute en erg persoonlijk!

Wat vind jij van deze website?

0 Shares:
1 comment
  1. Zoals je het omschrijft zou het wel eens een heel leuke website kunnen zijn, maar helaas is daar niks van te zien als je zoals ik met een ipad kijkt. En waarschijnlijk dus ook met de iohone. Jammer dat ze geen extra html versie hebben gemaakt, alles is in flash, ben wel erg benieuwd!

Comments are closed.

Dit artikel is 3.712 keer gelezen