Met twee bezoeken aan Ikea, een aantal keer Blokker en meerdere malen Xenos, begint ons nieuwe kantoor eindelijk op een echt kantoor te lijken. En met in de cloud Basecamp, Dropbox en Sugar Sync, begint ook ons digitale kantoor steeds meer vorm te krijgen.

Als webbureau kun je je natuurlijk niet veroorloven om de cloud te negeren. Dus zoek ik het web af naar allerlei manieren om zoveel mogelijk fysieks te vervangen door allerlei digitaals.

Bij een dergelijke kliktocht kwam ik Podio tegen. Podio is je virtuele kantoor. Een soort intranet extra waarmee je heel gemakkelijk ruimte kunt toewijzen aan verschillende teams en met behulp van (gratis) apps functionaliteit kunt toevoegen.

Met de gratis versie kun je 10 mensen aansluiten op je virtuele kantoor. Heb je meer nodig dan dat, dan betaal je tot 25 personen meteen al $ 99 per maand en $ 4 per additionele gebruiker. Het loont dus om eerst even rond te klikken op Podio.

Dat is dan ook exact wat ik nu aan het doen ben. En ik moet zeggen dat de eerste ervaringen positief zijn. Mocht dat veranderen dan zal ik dat ook hier laten weten.

 

0 Shares:
2 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 4.110 keer gelezen