Een oud idee in een nieuw jasje. Zo kan je de hoes voor je Ipad van het merk Nedrelow omschrijven, want deze hoes lijkt sprekend op een boekenkaft. Al staat er wel ‘This is not a book’ op de kaft.  Dat we dat even weten.

Maar handig is deze hoes ook nog, want de hardcover beschermt je Ipad zo goed aan de buitenkant dat je de Ipad gerust op je boekenplank kunt zetten. Als je daar zin in hebt tenminste. Ook aan de binnenkant wordt je Ipad goed beschermd door een zachte hoes van honderd procent wol. En je kunt ‘m nog eens goed afsluiten ook. Daar maak je zelfs een ouderwetse bibliofiel blij mee.

http://www.nedrelow.com/bookforipad.html

 

0 Shares:
3 comments
  1. Er zijn ook iPadhoezen die op een heel oud boek lijken, zo eentje met een leren omslag met beslag, heel mooi en uiteraard heel duur ;-)

Comments are closed.

Dit artikel is 3.407 keer gelezen