De regering is hard bezig om illegaal downloaden strafbaar te stellen. Toch weet nog steeds niet iedereen hoe dat gratis downloaden dan moet. Zonde, want nu kan het nog! Hier een simpel stappenplan.

1) Ga naar Bittorrent en klik op DOWNLOAD en wacht totdat het programma geïnstalleerd is. (Er zijn ook andere programma’s voor, zoals utorrent, maar daar heb ik persoonlijk geen ervaring mee.)
2)  Ga naar een site als Pirate Bay en zoek op het gewenste bestand/album/etc., of zoek op Google naar ‘[bestandnaam] torrent’ (alhoewel er bij die laatste minder veiligheid gegarandeerd is).
3)  Let op de hoeveelheid LE’s en SE’s: het cijfer bij LE moet zo laag mogelijk zijn, het cijfer bij SE zo hoog mogelijk.
4) Klik op de twee kleine groene pijltjes van het bestand dat je wilt (niet op de gigantische pijltjes, dat is namelijk reclame) en download bestand.
5) Even wachten. In het programma Bittorrent is te zien hoe lang het nog zal duren.
6) 100%? Klik met rechtermuis op het bestand en dan op ‘Open Containing Folders’, vanaf daar kan je het slepen naar een programma als iTunes of bekijken met een filmprogramma als VLC Media Player (gedownloade films doen het vaak niet meer op Windows Media Player).

En veel plezier ermee!

0 Shares:
2 comments
  1. Handig, ik heb het me 20x uit laten leggen.
    Zelf gebruik ik utorrent, deze bevaltme erg goed.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.157 keer gelezen