Twiffelen? Wat is dat in hemelsnaam? Ik denk zelf de combinatie van twitteren en twijfelen… Wellicht betekent het iets totaal anders, maar voor nu houden we het op bovenstaand.

Inmiddels gebruik ik Twitter al een tijdje. Heel lang zag ik het nut er niet van in. En eerlijk gezegd zie ik dat nu soms nog niet. Maar goed, ik houd er wel van om nieuwe dingen te proberen, dus ik ging aan de Twitter! Inmiddels begin ik door te krijgen dat je via Twitter niet enkel op de hoogte blijft van wat de rest van de wereld doet, maar dat je eigenlijk allemaal mini-gesprekjes voert. Normaliter zou je daarvoor de kroeg ingaan, wat dus nu niet meer hoeft. Dat scheelt een hoop geld, katers en barre fietstochtjes.  En je nodigt in één klap heel de wereld uit voor je verjaardagsfeestje. Dus je ontmoet ook nog eens veel, interessante en leuke mensen. Need I say more?

Hoewel fervente Twitteraars het hier zeker niet mee eens zullen zijn denk ik toch dat nog lang niet iedereen helemaal overtuigd is van dit medium. Ik vind het toch enigszins vreemd te noemen dat er mensen zijn die het fervent gebruiken en niet kunnen uitleggen met welk doel ze dat doen. Ik ken er ook een aantal die, net als op Hyves en Facebook, constant hun digitale spetterpoep spuien. Dan begrijp je het volgens mij niet. Dus deleten dat account!

Nee, geef me liever tips voor leuke artikelen, mooie nieuwsberichten en zelfs vacatures. Daar zit toekomst in. Daar hebben we wat aan. Ik ben benieuwd of Twitter een blijvertje is. En wat de resultaten zullen zijn op zakelijk gebied. Dus ik houd het in de gaten!

Ondertussen blijf ik gewoon lekker followen, heel af en toe tweeten en bekijk ik de trends. Maar de kroeg blijft toch echt mijn favoriet. Voorlopig althans.

 


Geschreven door