42Bis is er voor jou. En we helpen je graag een handje. Dus ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, een hele specifieke klus of wil je aan de wereld laten weten dat je beschikbaar bent voor inspirerende projecten? Dan krijg je bij ons een plek in de spotlight. Dit keer Suzan Visser.

Naam: Suzan Visser

Waar kunnen we je CV vinden?
Op LinkedIn.

Op welk sociaal netwerk hang je het meeste?

Momenteel op twitter (@suusv72) en facebook (suzanvisser). Daarnaast heb ik ook profielen op hyves en linkedin: linkedin.com/in/suzanvisser)

Heb je een eigen website en/of portfolio?
Nog niet, wel een recentelijk gestart blog: suusv.blogspot.nl

Van wat voor klus/baan zou je echt gelukkig worden?
Ik heb een passie ontwikkeld voor online communicatie door mijn ervaring met webredactie en contentbeheer. Ik heb ook een grote interesse om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van webdesign en vormgeving. Daarnaast word ik blij van werken met/voor mensen en/of dieren en om in alle nuchterheid na te denken over zingeving en spiritualiteit en dit in te passen in de huidige 24/7 cultuur.

Een baan waarin deze elementen op een of andere manier gecombineerd kunnen worden, of naast elkaar kunnen worden ingepast, maakt mij gelukkig. Ik zoek daarom een baan waarin ik ruimte heb om kwaliteit te leveren en vrijheid heb om zelfstandig te kunnen werken om mooie resultaten neer te zetten. Maar ook een baan waarin er ruimte is om te kunnen sparren met en te leren van collega’s. Een baan waarin zingeving, aandacht voor voor natuur, mensen en/of dieren centraal staat of in elk geval een belangrijke rol speelt.

In deze baan kan ik m’n tijd zoveel mogelijk vrij indelen om daarmee tot de mooiste resultaten te komen. In principe heb ik geen 9-5 mentaliteit, maar ik vind een goede balans tussen privé en werk wel heel belangrijk. Daarom zoek ik een baan tot max. 32 uur per week, waarbij flexibele werktijden of werken vanuit huis mogelijk zijn.

Wat was je laatste functie(project/klus)?
communicatie adviseur / contentbeheerder

Van wat voor soort bedrijf krijg jij energie?
Kleinschalig, rustig, fijne sfeer, een bedrijf waarin ik mij thuis voel en waarin ik dus de ruimte krijg/heb om te doen wat ik wil en waar ik goed in ben. Een bedrijf die midden in het nu en in de wereld staat. Geen grote commerciële organisatie waar beloning volgens targets gaat. Maar een organisatie waar de mens in de organisatie en het leveren van kwaliteit centraal staat.

Wat voor collega ben jij?
Prettige collega. Ik ben optimistisch, realistisch, betrouwbaar, luisterend, analytisch, praktisch en creërend.

Wat is jouw USP/Wat maakt jou uniek?

Ik ben iemand die door goed te luisteren naar de (wensen van de) omgeving/klanten, deze wensen kan omzetten in mooie en concrete resultaten.

Waar ben je het meest beroemd om (wat zeggen je vrienden over je?)?
Ik heb humor, ben realistisch, kan goed luisteren en analyseren, kan goed samenwerken, maar ook zelfstandig aan de slag en ik kan anderen versterken.

Waar ben je het meest trots op?
De keuze die ik heb gemaakt om mijn hart te volgen en op zoek te gaan naar een job die bij mij past en waarin ik mijn talenten volledig kan benutten.

Waar kunnen mensen bij jou altijd van op aan?

Ik lever kwaliteit en ik zorg er vaak voor dat anderen via mijn hulp en inzet kunnen stralen en hun werk goed kunnen (blijven) doen.

Beschrijf jezelf in 3 woorden.
Gevoelig, Enthousiast, Naturel

Wil je nog iets kwijt?
Ik ben op dit moment bezig met een personal branding traject. Hierdoor zal op termijn een meer volledige presentatie van mij verschijnen, waarschijnlijk op een persoonlijke website.

Ben jij ook op zoek naar een baan of klus? Zet jezelf dan in de spotlight met een oproep op Contentgirls.nl (de vragen en verdere instructies vind je hier). Mail je antwoorden op de bovenstaande vragen naar contentgirls@gmail.com

0 Shares:
Dit artikel is 11.586 keer gelezen