Toegegeven, het is alweer een tijdje terug dat ik helemaal in de ban was van deze serie. Juni 2009 verscheen het voor het eerst op de Nederlandse buis, zomer 2010 volgde seizoen 2. En heel eerlijk gezegd heb ik de dvd box later pas aangeschaft, zodat ik de gehele serie kon zien. En ik was niet de enige. Om mij heen verzuchtten vriendinnetjes regelmatig ‘wat een klootzak Don Draper toch is’. Om er vervolgens aan toe te voegen dat hij ‘toch ook wel erg knap is’.

Maar het is voor mij nu al weer een tijdje geleden, dat ik een aflevering heb gezien. En uit nostaligische overwegingen heb ik mijzelf dan ook ge-madment (excuus, hiervoor bestaat nu eenmaal geen mooi Nederlands) op de madmenyourself-website.

Overmatige consumptie van drank en sigaretten, overspel en seksisme op een reclamebureau in het New York van de jaren ‘60. Vooruit, niet de omgeving waarin ik mijzelf normaal zou willen begeven. Op New York en reclamebureau na. Maar mijzelf virtueel omtoveren tot jaren zestig secretaresse… Don, Duck, Peggy, Joan, Harry, Bobbie, Jimmy… here I come!

 

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 3.247 keer gelezen