Nog niks te doen de komende week? Misschien vind je in onze agenda een leuk event om bij aan te haken. Organiseer je zelf een event en sta je nog niet in onze agenda? Meld je event dan gratis aan op Contentgirls/Extra.

– Geen events –

Organiseer je op deze dag iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

De vrouw van 2011
De Vrouw van 2011 is een groot event in Maarssen met een TOP programma. Een middag en avond vol boeiende sprekers, interessante workshops, een markt met vele kraampjes en een netwerk diner. Het thema is verbinden: van vroeger tot nu, internationaal, nationaal en lokaal. Van vrouw tót vrouw. Laat je verrassen!


Vrouwen Power Dag
In navolging op 8 maart 2011, de wereldwijde activiteiten rondom de 100ste viering van Internationale Vrouwendag – organiseert ingriddebruijn.nl op 9 maart de Vrouwen Power Dag.

Online Marketing SpeedMeet
Het doel van de bijeenkomsten is om online marketeers uit verschillende branches bij elkaar te brengen om activiteiten en uitdagingen binnen gebieden als E-Mail en Online marketing te bespreken.

Vrouw!
Van 11 t/m 13 maart ontdek je het tijdens de beurs Vrouw! in het WTC Expo Leeuwarden. Dit leukste vrouwenevenement van Noord-Nederland is hét domein voor alle ‘stoere’ vrouwen die lekker willen shoppen, beleven, proberen en ervaren. Je vindt er de laatste trends en doet inspiratie op bij de spectaculaire shows, workshops, demonstraties en ruim 170 deelnemers.

 

Organiseer jij iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Meer events bekijken? Dat doe je op Contentgirls/Extra!

 

0 Shares:
Dit artikel is 2.497 keer gelezen