Dat Twitter nog steeds booming is, merk je wel aan het grote aantal Twitter-tools dat nog steeds wordt ontwikkeld. Om bij te blijven op Twitter-gebied, is Twittermania.nl een erg handige site. Een nieuwsblog met daarnaast ook achtergronden, voor zowel de beginnende als de gevorderde Twitteraar.

Via die site kwam ik ook bij de nieuwste Twitter-tool ontdekking: TweetEffect.

Altijd al nieuwsgierig geweest waarom mensen je gaan volgen of ontvolgen? Misschien iets verkeerds gezegd? Bij TweetEffect zie je precies wat de gevolgen zijn van je tweets. Heeft een tweet juist volgers opgeleverd, of namen ze massaal de benen?

Voordeel is dat je bij deze tool je inloggegevens niet hoeft in te voeren. Je Twitter-naam is voldoende. Wel zo veilig dus.  En dat geeft je daarnaast de mogelijkheid ook te kijken hoe anderen door hun volgers worden gewaardeerd.

Enige nadeel is dat hij maar zo’n tweehonderd tweets bekijkt. Zeer fanatieke twitteraars zullen daardoor misschien niet al te veel zien gebeuren in die korte tijd. Wellicht dat de tool dit uitgebreid is als hij uit bèta komt.

0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.799 keer gelezen