Nog niks te doen de komende week? Misschien vind je in onze agenda een leuk event om bij aan te haken. Organiseer je zelf een event en sta je nog niet in onze agenda? Meld je event dan gratis aan op Contentgirls/Extra.

Workshop eigenwijze vrouw

Vraag je je af wat je verder wilt met je leven? Bespeur je veranderingen in jezelf? Je bent een vrouw van rond de veertig jaar, staat aan het begin van een nieuwe levensfase en hebt houvast nodig.

– Geen events –

Organiseer je op deze dag iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!


Social Media Congres

Het stof lijkt neergedwarreld. De realiteitszin is terug. We staan weer met beide benen op de grond. Toch? Steeds meer managers zien ‘the rise of social media’inmiddels voor wat het is: uitbreiding van ons toch al niet geringe instrumentarium op het gebied van sales, marketing, communicatie, customer care en R&D.

Online Personalisatie: Sprookje of Werkelijkheid

Colours en Sitecore nodigen u uit om op de 23ste februari aanwezig te zijn bij het ‘personalisatie: sprookje of werkelijkheid’ event.

Social Media Congres

Het stof lijkt neergedwarreld. De realiteitszin is terug. We staan weer met beide benen op de grond. Toch? Steeds meer managers zien ‘the rise of social media’inmiddels voor wat het is: uitbreiding van ons toch al niet geringe instrumentarium op het gebied van sales, marketing, communicatie, customer care en R&D.

– Geen events –

Organiseer je op deze dag iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Organiseer jij iets leuks of interessants? Meld je event dan gratis aan!

Meer events bekijken? Dat doe je op Contentgirls/Extra!

0 Shares:
Dit artikel is 2.235 keer gelezen