iPad hoezen van de Lidl of de Dirk?

iPad hoezen zijn er in zo veel soorten, kleuren en maten, dus van weer een nieuw merk dat iPad hoezen maakt staan we niet meer te kijken. Of toch wel? Hmmm, de iPad hoezen van StudioZwenk zijn inderdaad wel merkwaardig te noemen, zoals ze zelf zeggen. De hoogste tijd om deze hoezen eens nader te bestuderen.

Cheap is the new Chique!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik bestelde een hoes met de mededeling “verras me maar”, aangezien ik een vrouw ben en niet kan kiezen. Ik kreeg de iPad hoes gemaakt uit een Lidl tas, genaamd “Little”, en ben er zo intens gelukkig mee. Hij is retro, waterafstotend, de iPad past exact en je valt gegarandeerd op met deze hoes! Wat wil je nog meer? Maar ze zijn natuurlijk allemaal erg leuk, de Pink Panther, de Dirkie, de stoere hoes gemaakt van oude binnenbanden en dan heb je ook nog hoezen gemaakt uit surfzeil. Zou jij kunnen kiezen? Een ding hebben alle iPad hoezen gemeen, ze zijn allemaal gemaakt van gebruikte en goedkope materialen.

Bij StudioZwenk vinden ze dat een iPad wel een goede jas kan gebruiken. Geen strakke pakken of grijze zakken, maar iets anders, iets mafs, iets waarmee je gezien wordt. In deze geest ontwikkelden zij een merkwaardig assortiment aan iPadhoezen. Met hun keuze voor materialen, stoffen en prints geven ze een eigenzinnige draai aan de iPad hoezen. Van fietsbinnenbanden, tot surfzeilen en Lidltassen; StudioZwenk maakt de meest ludieke vermomming voor de iPad. Deze hoezen zijn een musthave voor iedere iPad bezitter!

Alle hoezen van StudioZwenk worden handgemaakt op de sociale werkplaats in Amsterdam.

De Merkwaardige iPadhoezen van Studio Zwenk zijn eenvoudig online te bestellen. Welke neem jij?

0 Shares:
Dit artikel is 4.889 keer gelezen