Genomineerd voor Twitteraar van het jaar in de categorie blogger. Ik dus en daarmee wat mij betreft ook de site. Eerst dacht ik, huh. Toen dacht ik, oh. Daarna, nou en? En nu toch wel, wat leuk!

Wedstrijdjes zijn altijd leuk en hoe minder ze een punt hebben, hoe leuker ze zijn. Zal ik er iets over schrijven op Contentgirls.nl, dacht ik ook nog – en voordat ik het wist was ik dat aan het doen. Tuurlijk is er veel af te dingen op zo’n wedstrijdje. En van de genomineerden ken ik er zelf maar weinig, al stem ik wel dagelijks even op de tweeps die ik ken en leuk vind. Maar lijstjes zijn nu eenmaal hip zo tegen het einde van het jaar.

Dus, stemmen mag – liefst natuurlijk op mij en dat doe je op de website van Twitteraar van het jaar. Die gaat trouwens nog wel eens plat, want er wordt wat afgestemd. Dat stemmen kan eens in de 24 uur (per categorie), met in de komende week “happy days” waarin je zelfs elk uur kunt stemmen.

Mocht ik winnen, dan komt er natuurlijk een livetweetverslag uit het Beatrix Theater in Utrecht en een emotionele speech!

0 Shares:
7 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.369 keer gelezen