Het lijkt nog even te duren maar heus, de feestdagen staan sneller dan je denkt weer voor de deur! Voor dat je het weet zit je middenin in de recepties, feestjes, borrels en etentjes. En de meesten van ons vragen zich dan ter plekke weer af hoe ze origineel feestelijk voor de dag kunnen komen. We geven je graag een aantal suggesties. Laat het feest maar beginnen!

Snel een feestelijk resultaat

Glanzende materialen doen het altijd goed. En toevallig is er dit seizoen een aantal prachtige kleuren. Fuchsia, ocean blue of zonnegeel. Of dieppaars en smaragdgroen. Een jurkje van satijn of van zijde staat direct feestelijk. Een paar goede hakken en sieraden er bij en je bent de belle van het bal.

Pailletten pailletten pailletten
Een topje of bloesje met pailletten zorgen voor een instant party look. Mooie broek of rok er onder en let the party begin! Een bijkomend voordeel is dat pailletten niet kreuken en weinig plaats innemen. Dus ook als je een paar dagen op reis gaat, ben je hiermee in een mum van tijd omgetoverd tot een party princess.

Dat eeuwige zwarte jurkje
Een LBD (little black dress) is waar de meesten van ons toch voor kiezen. Wil je niet opgaan in de menigte, geef er dan je eigen draai aan met mooie sieraden. Dit seizoen zijn kettingen waar je een statement mee maakt of chunky armbanden helemaal hot. Een goed paar bijzonder high heels of laarzen er onder en je bent the queen of the night.

Lady in red
Wil je opvallen, kies dan eens voor een rood jurkje. In de tint die bij jou past. Dit seizoen zie je heel veel scharlaken, dat warme oranje-rood. Een eyecatcher en hierbij heb je verder niet zo heel veel meer nodig.

Feestelijk maar niet overdressed
Wil je er niet overdressed uit zien, houd het dan rustig met niet al te veel sieraden. Een mooie donkere broek met daarop een chique blouse die net iets lager is uitgesneden dan je normaal zou dragen. Of een spannende kanten top of blouse. Een paar goede sierlijke hakken er onder en klaar ben je!

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 2.662 keer gelezen