Laybag, de zitzak voor je iPhone

Je mag je iPhone best eens mag verwennen. Hoe? Met een LayBag natuurlijk. Dit is een hele toffe zitzak waar je iPhone heerlijk in kan relaxen terwijl jij hard aan het werk bent. Zoals bij een echte zitzak is er geen goed of fout. Leg je iPhone neer zoals jij wil. Zet je iPhone bijvoorbeeld rechtop als je ermee wilt werken, op die manier hoef je je iPhone niet zelf vast te houden en heb je een hand over om bijvoorbeeld een broodje te eten of een kop koffie te drinken.

Ben je klaar met je iPhone, dan leg je hem lekker neer in de zitzak, zodat hij even kan bijkomen van alle inspanningen. Je iPhone staat ten slotte 24 uur per dag voor je klaar, daar mag je best iets voor terugdoen. Daarnaast is de zitzak van een hoge kwaliteit microfiber gemaakt, zodat hij je iPhone niet beschadigt. Je kunt er zelfs de vette vingers mee van je scherm poetsen. Overigens kun je hier ook prima je iPod Touch in leggen, maar dat hoeven we vast niet uit te leggen! ;)

Kopen?

Onlangs kreeg ik de kans om een LayBag te testen en ik ben tot de conclusie gekomen dat het zeer zeker een toffe gadget is voor je iPhone. Er valt niks op- of aan te merken. Het is een leuk ding en doet wat het moet doen. De zitzak is inderdaad lekker zacht en dankzij het handige voorstukje kan je iPhone er niet afglijden. Het enige nadeel is dat de LayBag verkrijgbaar is ontzettend veel kleuren en motiefjes wat het kiezen erg moeilijk maakt. Voor welke LayBag ga jij?

0 Shares:
1 comment
  1. Ik ben een fervent gebruiker van de iPhone ook. Door zijn unieke eigenschap kon niemand geweigerd om het te gebruiken. Ik hou van het downloaden van de toepassingen ervan ook.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.878 keer gelezen