Het is alweer Movember. Movember zeg je? Ja, Movember. De maand waarin mannen (en misschien ook wel wat vrouwen) hun snor laten staan om geld in te zamelen en aandacht te genereren voor prostaatkanker, de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen.

Doe je nog niet mee? Het kan dus gewoon nog. Gewoon lekker laten waaien die bovenlipharen. Heb je nou pech en last van een eskimosnor (je weet wel, 3 tot 5 van die willekeurige haren die wel heel lang groeien, maar er wel een beetje bah uitzien) en lukt het je niet om een weelderige snor te kweken voor deze bijzondere maand? Dan heb ik iets voor je gevonden. De Pop’s Stache. Een snor die je om de hals van een flesje kunt doen om zelf toch ook een beetje snor te hebben. Ook handig voor vrouwen die mee willen doen met Movember trouwens. Voor 10 dollar krijg je 8 snorren toegestuurd.

Je moet er trouwens wel even een afleveradresje in Amerika voor regelen, want naar Europa sturen ze de snorren niet.

0 Shares:
Dit artikel is 2.193 keer gelezen