Tikken op je telefoon is nog niet altijd een feest. Mijn vingers blijken er te dik voor, mijn nagels te lang en al met al is het gewoon een heel gedoe. Daar denkt 8pen iets op te hebben bedacht.

Een hele nieuwe manier van “tikken”, die ik er in elk geval interessant uit vind zien. Een manier die in elk geval ook geschikt is voor dikke vingers en zo op het eerste gezicht ook wel voor lange nagels.

httpv://www.youtube.com/watch?v=q3OuCR0EpGo

Vanaf morgen is deze keybord beschikbaar via Android Market. Ben benieuwd naar je ervaringen als je besluit het uit te proberen.

0 Shares:
6 comments
  1. het is innovatief dat wel. maar ik vind het niet de bedoeling dat je een toetsenbord moet 'leren'.
    Het moet meteen natuurlijk aanvoelen en je zou er imo meteen mee over weg moeten kunnen.

  2. even aan het proberen, het leert vrij snel, vind het zelf fijner als toetsenbord, maar ik mis een belangrijke functie: de correctietoets. Binnen het swypen, is het niet mogelijk om een correctie te doen. Vooral als je nog niet alle letters op locatie uit je hoofd kent, type je nogal eens een verkeerde letter, dus het leerproces vertraagd hierdoor nogal. Je moet steeds loslaten (wat een spatie opleverd), 2 of meer plaatsen verwijderen en dan weer doortypen in het woord.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.117 keer gelezen