Het verkeer zit voor de sessie van Paypal niet mee. De spreker staat vast in het Amsterdamse verkeer. Gelukkig is er een meneer van Sixpack. Een bedrijf dat z’n eerste verjaardag nog moet vieren, maar al wat successen op z’n naam heeft staan. Denk aan stemadvies en hits top 100.

1,5 miljard omzet wist eBay vorig jaar met de mobiele app binnen te slepen. Om maar aan te tonen hoe groot het potentieel is voor m-commerce. Oftewel e-commerce is zooo 2007.

Als het gaat om de keuze tussen een mobiele website of een app, dan roept Sixpack iets waar ik het wel mee eens ben: doe maar een app voor op de mobiel. Websites werken niet voor op de mobiel en de app is nu juist speciaal voor de mobiel ontworpen.

En dan over WIjnhuizz, het bedrijf waarvoor Sixpack een app heeft gemaakt. Volgens Sixpack de eerste app in Europa waarmee je direct vanuit de app kunt betalen. Natuurlijk kun je behalve betalen ook gewoon rondkijken in het assortiment en lezen over de producten waar je interesse in hebt.

Interessant, maar nog niet beschikbaar voor de Android.

0 Shares:
Dit artikel is 2.046 keer gelezen