De zomer is inmiddels ten einde en de kou is weer onderweg. Tijd om je zomerkleding weer weg te stoppen? Als het in je kast blijft hangen, is dat jammer dus we geven je graag wat suggesties hoe je toch kunt genieten van je zomerkleding.

Zomerjurkjes doordragen
Een zomerjurkje is ook leuk met een maillot er onder. Je kunt kiezen voor een kleur in dezelfde tint als je jurkje of juist voor een contrasterende kleur.  Of wat denk je van sokjes of kniekousen in je zomerschoenen. Helemaal van nu, mits het past bij je benen.

Laagjes
Een gebreid vest  over je zomerjurk heen staat ook leuk. Bijzonder is de combinatie van een lief jurkje met stoer vest (of leren jack). Of andersom: Een lief vest op een stoer jurkje. Afhankelijk van je bouw kun je kiezen voor grof of fijn gebreid. De regel daarbij is dat grof staat wanneer je een grove bouw hebt. En fijn wanneer je fijn gebouwd bent. Helemaal van nu is een spijkerjack of een boyfriend colbert. Kies de kleur die het mooist past bij jouw huidtint.

Accessoires
Overweeg ook eens een sjaal over je zomertop of –jurk. Daarmee geef je je outfit een heel eigen look. Afhankelijk van de temperatuur kun je kiezen voor een dunne of dikkere sjaal. Een dikke gebreide sjaal bij een flodderjurkje maakt dat je er uniek uit ziet. Toon een beetje lef en ga niet altijd voor veilig. Kies wel altijd voor kleuren die bij jou passen.

Warme voeten
In plaats van zomerschoenen, kun je natuurlijk ook warme laarsjes onder je short of rokje dragen. Je voeten blijven warm en het staat erg leuk. Er zijn heel veel leuke enkellaarsjes te koop, bijzonder zijn de laarsjes met een open neusje (en dan een kousje er in!) Hou het wel stoer en waak ervoor dat het niet ordinair wordt.

0 Shares:
Dit artikel is 2.623 keer gelezen