Douaniers staan nu niet direct bekend om hun gevoel voor humor. Roepen dat je een bom in je koffer hebt of van plan bent een vliegtuig op te blazen, kost je een hele hoop euro’s en waarschijnlijk heb je geluk als het daarbij blijft. Maar wat zouden ze vinden van deze kofferstickers? Met deze stickers lijkt het alsof je drugs smokkelt, iemand in je koffer hebt gestopt, heeeel veeel sexspeeltjes hebt of onwijs veel dollars.

Durf jij het uit te proberen, dan hoor ik graag van je wat de reactie was op Schiphol. Maar nog meer: in het land waar je heen vliegt. Want als je dacht dat onze douaniers niet snel lachen, dan kan ik je garanderen dat ze nog meevallen vergeleken met die in het buitenland.

0 Shares:
3 comments
  1. Het gaat er niet om of je het aan durft, het gaat om 'common sense'. De vijf minuten dat je een beetje lol hebt met zulke stickers ten opzichte van de drama die je te wachten staat als het kwartje niet lekker valt….

    Ik zie er zelf wel de humor van in, maar het is pure spot met het beroep van mensen die (zogenaamd) voor onze veiligheid in staan. Ik zelf ook niet graag bespot willen worden om het werk wat ik doe voor mijn brood.

    Humor is prima en lachen is gezond. Echter siert het je nog meer als je weet wanneer je je in moet houden ook al is de grap makkelijk gemaakt. Humor kan niet zonder intelligentie, gebruik die dan ook wijs.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.541 keer gelezen