Het WK is overal, dus ook bij ons ben je niet veilig. Op Twitter voert het WK ook al een aantal dagen de boventoon. Maar het is niet alleen een fijn kanaal om je frustratie te uiten over de vuvuzela. Dankzij het WK krijgen we ook de beschikking over een aantal leuke Twitter-gadgets. Niets hoogstaands, maar wel heel leuk!

Twibbon

Zo kun je nu met je Twitter-avatar duidelijk maken dat je voor het Nederlandse elftal bent. Via de site van Twibbon pimp je je foto met de Nederlandse vlag. En mocht Nederland er over een paar weken onverhoopt uit liggen, dan kies je via de homepage gewoon een nieuwe favoriet.

Hashtags

Verder is het de komende weken ook leuk om je op Twitter met de wedstrijden te bemoeien. Door de afkorting van een land met een hashtag te gebruiken (bijvoorbeeld #NED)  verschijnt automatisch de vlag van dat land in je tweet. En kom je met je tweet meteen op de officiële worldcup-pagina van Twitter.

Nu maar hopen dat Twitter al dat verkeer aankan de komende weken…

0 Shares:
Dit artikel is 2.285 keer gelezen