Al jaren wil ik een mooi damespak hebben. Mannen kunnen een stuk knapper worden van een mooi pak (een beetje afhankelijk van man en van pak). Althans dat vind ik. En een mooi pak staat ook erg gaaf bij vrouwen. Het is dan wel van belang dat de maten en de stof van het pak in kwestie voor jou gemaakt zijn. En aangezien ik niet het exacte figuur heb dat past bij zo’n van-het-rek-pak, zal ik het moeten laten maken.

Iemand wees mij op deze website: She-tailor. En ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben. Mijn vriend laat zijn pakken in Utrecht maken, bij een pakkenmaker die weigert voor vrouwen pakken in elkaar te zetten (kwalletje). She-tailor is wel bereid om voor mij aan het werk te gaan. En hoewel ze dan in Amsterdam zitten (en dus niet in wereldstad Utrecht), kan ik er dan wel weer tot 8 uur ‘s avonds terecht.

Ik ga het zeker eens uitproberen. Ben je mij voor? Of heb je al een pak van She-tailor? Laat het dan even weten in de reacties.

P.S.: mannen kunnen hier ook gewoon terecht!

0 Shares:
4 comments
 1. Ik moest denken aan dit artikel:

  Was it coincidence or providence that made the spring/summer 2011 Milan menswear catwalks to act as a teaser for the latest womenswear trend? I did a double take watching all those clean-cut, boyish tailored suits in a palette of minimalist beige and monochrome. Since when did men-in-suits become interesting? Never has menswear looked quite so appealing – to women.

  I certainly found myself sitting up and paying attention when I spied the slim-leg-trouser-cut-to-the-ankle-worn-with-flat-pointy-brogues-and-camel-blazer look championed by Christopher Bailey in the Burberry menswear show. I can think of several fashionable ladies already rocking this combo: the London art gallery owner/dealer, Sadie Coles, the wife of the fashion photographer Juergen Teller; Karl Lagerfeld’s muse and Chanel deputy, Amanda Harlech; and the trailblazing model Agyness Deyn to name but three.

  I’m talking, of course, about a trend that has been slowly creeping up on us ladies for some time: androgyny.

  Lees: http://www.thenational.ae/apps/pbcs.dll/article?A

 2. Xaviera,

  Ik ben zeer blij verrast je bericht te lezen (zag op google analytics opeens bezoekers vanuit contentgirl.nl).

  We werken met ons team hard aan het bekend maken van de unieke beleving van het maatpak. Wij hebben inderdaad ook gezien dat het er in Nederland vrijwel geen aanbod bestaat voor vrouwen die er goed zakelijk uit willen zien met het maatpak. Dat is een van de hoofd redenen waarom She Tailor is ontstaan: het oplossen van deze frustratie voor vrouwen.

  En om dit te lezen is erg belonend. Ik kans je vertellen dat we vandaag met 5 man zeer enthousiast waren om deze vermelding te ontdekken :)

  Hoe kan ik nou positief een contributie leveren aan dit bericht?

  Welnu: Iedereen die bij She Tailor een echt maatpak wil uitproberen na het lezen van dit bericht, krijgt 20% korting op elke bestelling! Dit aanbod geldt tot eind augustus 2010. Je hoeft alleen te verwijzen naar dit bericht van contentgirls.

  BEdankt Xaviera! Ik wil je graag uitnodigen om eens met ons kennis te maken in ons salon als je weer eens in amsterdam bent. We horen ook graag meer tips van jou hoe wij She Tailor kenbaar kunnen maken in de sociale netwerken.

  met vriendelijke groet,

  She Tailor – First dressing the mind, then the body.

 3. hoi She tailor :) (ik zie je naam zo snel niet).

  Leuk dat je reageert en wat een fantastisch aanbod! Ik hoop dat veel Contentgirls (m/v) er gebruik van maken!

  Ik zal jullie zeker eens bezoeken (was het sowieso van plan) in het Amsterdamse.

  Xaviera

Comments are closed.

Dit artikel is 8.471 keer gelezen