In Rock Idol kun je een rol winnen in de Rock Soap Opera.De serie Lost is definitief voorbij en klaar. Hebben jullie het gemis allemaal al verwerkt?

Ik nog niet, eerlijk gezegd. Maar gelukkig is er op serie-gebied van alles in aantocht. Zo begint op 13 juni het derde seizoen van True Blood (yeah) en ergens eind juli start het vierde seizoen van mijn nieuwste favoriet: Mad Men.

Carlos en Janine Rock
Ook de internetsoap Rock Soap Opera, waar we al eerder over schreven, krijgt na een succesvol eerste seizoen een vervolg. Gelukkig maar! Want we zijn natuurlijk allemaal razend nieuwsgierig naar hoe het verder gaat met Carlos en Janine Rock. Hoogtepunten uit het eerste seizoen zijn hier verzameld. Het nieuwe seizoen begint al op 1 juli 2010.

Rock Idol
Kun je zo lang niet wachten? Doe dan alvast mee aan de wedstrijd Rock Idol. Misschien krijgt jouw steenpersonage dan wel een vaste rol in de Rock Soap Opera. Bovendien kun je een Pebble winnen. Een Pebble is – volgens de jongens van Rock Stone Opera – “a super-cute pocket charger that can power an iPod/camera/phone/any gadget you can think of with a mega-capacity battery”. Kortom: alle reden om jouw favoriete steen eens extra mooi aan te kleden en op de foto te zetten!

0 Shares:
Dit artikel is 2.112 keer gelezen