Papa’s hebben het toch zwaar tegenwoordig. Ze moeten knap en ambitieus zijn, gevoelig en mannelijk – en dat is alleen maar om überhaupt papa te worden. Is het eenmaal zo ver, dan kunnen ze niet zoals vroeger gewoon een beetje het vlees snijden. Nee hoor, papa’s moeten ook gewoon minder gaan werken en die tijd gebruiken om (goed) te koken en quality time door te brengen met hun kroost. Gossieeeeee!

Maar goed. Het is gelukkig alweer bijna Vaderdag. Tijd om die getergde vader een hart onder de riem te steken. Ik heb wat suggesties op een rijtje gezet. Voor jou papa!

Mannen en bier. Hoewel niet per definitie een charmante combinatie, is het wel een veel geziene combinatie. Wat veel mannen niet weten is dat je er borsten van krijgt. Maar don’t worry, dat merk je op een gegeven moment vanzelf. Houdt de vader van je kinderen ondanks dat gegeven toch nog steeds van het gele vocht? Geef hem dan bierzeep cadeau. Daar krijg je in elk geval geen borsten van.

Vaders houden natuurlijk grenzeloos veel van hun kinderen. Maar mannen zijn óók gek op gadgets. Hier dan een cadeautje waarmee je beide behoeften vervult: een LED-speen.

Een echte geekvader doet geekdingen met z’n geekkinderen. Hier is een geekboek, om je op geekideeën te brengen.

Hoewel Rocky’s Sylvester Stallone inmiddels stokoud is en alleen nog maar met z’n rollator kan meppen, is het filmkarakter nog steeds erg populair onder het manvolk. En nu kan jouw kerel ook als een boksheld door het huis schuifelen, met de Italian Stallion badjas dus.

Is Rocky niks voor de vader waar jij voor shopt? Is hij er eentje die denkt dat metro nog steeds hip is? Dan is het Ritualspakket meer iets voor hem. En ach, waarom ook niet. Mannen mogen best voor zichzelf zorgen, als er maar geen dikke lagen mascara bij komen kijken!

Hier komen de prehistorische man en de moderne man samen. Een kokende bruut. Ach, oké – zo erg zijn ze natuurlijk niet. Maar het ziet er wel stylish uit en is een leuk Vaderdagcadeau.

Is de vader in kwestie meer een old skool geek? Dan is dit Super Mario Bros behang misschien wel iets voor hem. Ben je dat zelf niet? Dan hoop ik dat hij een eigen kamer heeft!

De pillowtie is een briljante uitvinding met als credo: because most functions that require a necktie ..deserve to be slept through. De pillowtie ziet eruit als een gewone das, maar blijkt opblaasbaar en te gebruiken als kussen.

0 Shares:
Dit artikel is 4.816 keer gelezen