Vrouwen die ondernemen en ondernemende vrouwen, wij interviewen ze en zetten ze met veel plezier in de spotlight. Het eerste interview is met Done By X. Xiomara en Tiffanny  organiseren events voor bedrijven en particulieren (denk aan bedrijfsuitjes en bijvoorbeeld bruiloften) en inspiratieprojecten (zoals het betrekken van probleemjongeren bij hun eigen wijk). Ik sprak ze in hun eigen tuin en het was erg gezellig.

httpv://www.youtube.com/watch?v=iojhguxv4wE

Wil jij ook een keer in gesprek met Contentgirls en jezelf en je bedrijf in de spotlight zetten? Geef je dan op via contentgirls [at] gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal: WijvenBedrijvenTv


Foto van inspiratieproject gemeente Ijsselstein

0 Shares:
Dit artikel is 2.920 keer gelezen