Kun jij je nog herinneren hoe websites er een jaar of 12 uitzagen. Nee? Lucky you! Sites waren in de meeste gevallen namelijk niet om aan te zien. Alles bewoog. Gele letters op een zwarte achtergrond en sneeuw dat door het beeld vloog waren populaire ontwerpkeuzes voor doe-het-zelvers. Kun je het je wel herinneren dan is er zelfs een kans aanwezig dat je zelf een mooie site had bij Tripod of Geocities.

Voor degene die dat prachtige stukje webgeschiedenis nog best eens terug willen zien, maar ook voor de generatie die denkt dat het allemaal altijd al zo mooi is geweest als nu, is er de website Geocities- izer. Op deze website kun je het webadres opgeven van je favoriete website en krijg je na het klikken van de verzendknop het door jou gekozen adres in Geocities-stijl te zien. Briljant!

Ik heb het uitgeprobeerd op Contentgirls en op Marketingfacts, zie hier het resultaat.

0 Shares:
8 comments
    1. die is zinnig – maar doet iets heeel anders dan deze website :) Heb wel meteen weer even gekeken hoe mijn eigen site er een paar jaar geleden ook alweer uitzag en dat viel mee :)

  1. Geweldig!

    En dan te bedenken dat sommige bedrijven nog steeds in die tijd leven, gezien hun huidige website…

Comments are closed.

Dit artikel is 2.559 keer gelezen