Ging je vorige relatie uit omdat je meer aandacht gaf aan je iMac en iPhone dan aan je partner? Begreep je partner jou en je Apple tik niet en voel je je nu eenzaam omdat je zonder partner toch iets mist?


Beproef je geluk dan eens op Cupidtino, een online datingsite voor Apple liefhebbers die haar naam ontleent aan de Californische staat Cupertino waar het Apple hoofdkantoor te vinden is! Op deze website zullen zich binnekort Apple nerds van over de hele wereld verzamelen in de hoop een leuke partner te ontmoeten, eentje met dezelfde Apple tik uiteraard en met wie ze probleemloos tot in de vroege uurtjes via iChat kunnen communiceren en de nieuwste apps voor de iPad kunnen bespreken!

De mannen achter Cupidtino omschrijven het concept als volgt:

“Cupidtino is a beautiful new dating site created for fans of Apple productsby fans of Apple products! Why? Diehard Mac & Apple fans often have a lot in common – personalities, creative professions, a similar sense of style and aesthetics, taste, and of course a love for technology. We believe these are enough reasons for two people to meet and fall in love, and so we created the first Mac-inspired dating site to help you find other Machearts around you.”

In juni 2010 zal datingsite Cupidtino los gaan, hoe kan het ook anders, exclusief op de Apple platformen: Safari, iPhone en iPad apps. Nog heel even geduld voordat je op zoek kunt naar je other Apple half!

It’s time to share the love! ;-)

0 Shares:
3 comments

Comments are closed.

Dit artikel is 2.487 keer gelezen