Er was eens een iPod
Mijn eerste Apple product was een iPod Classic. Deze populaire mp3 speler is nog steeds voor velen de eerste kennismaking met Apple’s gemak en style. De iPod is dan ook zonder twijfel het meest toegankelijke product dat Steve en Co op de markt hebben gebracht. Eenvoud en gemak maken zich al snel meester van de gebruiker en voor je het weet ben je Apple hooked. In mijn geval volgden al snel een iMac, MacBook, iPod Touch en binnenkort kan ik de nieuwe iPhone en natuurlijk de iPad aan dit rijtje toevoegen. Inmiddels kan ik niet meer zonder. Met zekerheid kan ik zeggen dat dit niet mijn laatste Apple producten zullen zijn.

Apple, je kunt er bijna niet meer omheen!
Apple doet er zelf dan ook alles aan om het imperium continu te vergroten. Laten we niet vergeten dat de introductie van de iPod niet alleen veranderde hoe we naar muziek luisteren, het veranderde de complete muziekindustrie! Het is interessant om te zien dat Apple niet alleen met iPods en nieuwe iPads van plan is de wereld over te nemen. Apple is een lifestyle en weet als geen ander hoe ze op de behoefte van de gebruiker moet inspelen. In deze tijden waar alles om technologie draait en waar alles sneller, beter en harder moet komt Apple met een aantal nieuwe patenten waarmee het bedrijf duidelijk de wereld wil overnemen.

Patenten
Onlangs heeft het bedrijf weer enkele patenten aangevraagd, waaronder Concert Ticket + en iTravel. De namen doen verrraden wat Apple van plan is. In beide gevallen gaat het om een compleet systeem. Met Concert Ticket + wil Apple zowel de concert als ticket industrie veranderen. Geen papieren tickets meer en muntjes tijdens concerten. Je hebt alleen een iPhone en een iTunes account nodig. Dit geldt ook voor iTravel. Met je iPhone koop je via iTunes je vliegticket en boek je je vakantie. Vervolgens check je op het vliegveld in met behulp van je iPhone en ga je zorgeloos op vakantie.

The sky is the limit
Voortaan koop je je concert kaartje bij Apple, koop je drinken en merchandise tijdens concerten met je iTunes account en iPhone en vlieg je met Apple Airlines naar je favoriete vakantiebestemming. Nu kiezen mensen nog voor Apple, straks kun je er niet meer omheen. The sky is the limit and it’s only a matter of time!

Alle Apple nieuwtjes volgen? Volg Brenda dan op Dutch Apple Girls!

0 Shares:
3 comments
  1. Apple, het gezonde snoepgoed voor kleuters.

    En daar heb je het dan wel mee beschreven.

    Dus als wereldheerschappij de baas zijn over de speelplaats inhoud, dan zijn ze bijna klaar met hun missie.

    Dan gaan we nu weer terug naar de grote boze buitenwereld.

Comments are closed.

Dit artikel is 2.679 keer gelezen