Steeds minder mensen hebben nog een vaste telefoonlijn. Met een mobiel met internetverbinding ben je zo bereikbaar als maar zijn kan: via sms en telefonisch natuurlijk, maar ook nog via email en allerlei social sites en chatprogramma’s.

Zelf heb ik nog wel een vaste lijn. Maar er zijn misschien maar 5  mensen die daar het nummer van hebben. Heerlijk, want ik weet dat ik altijd kan opnemen als die telefoon overgaat.

Maar verder is er niet echt meer een reden voor een vaste lijn. Behalve dan, dat het weer een manier is om de wereld te laten zien wie jij bent, door een uniek vast telefoontoestel te kiezen, die écht bij je past. Speciaal voor jou dus 8 suggesties voor een vast telefoontoestel.

Rode telefoon
Wanneer de rode telefoon overgaat, dan weet je dat het belangrijk is. Helemaal leuk als je meerdere lijnen hebt. Dan kun je deze telefoon echt voor noodoproepen bewaren.

Spongebob Telefoon
In het Nederlands klinkt Spongebob als een hysterische junk, maar in het Engels zijn hij en zijn zeevriendjes Patrick en Sandy best geinig. De Spongebob-telefoon gebruik je door het toestel open te klappen. Je oor zet je dan tegen de hersens van Spongebob aan. Lekker freaky.

Darth Vader telefoon
Ik weet niet of je ook zo zwoel gaat praten als Darth Vader himself, maar deze telefoon is in elk geval voor échte Star Wars-fans.

Viooltelefoon
Ben je muzikaal aangelegd? Bespeel dan een instrument. Ben je dat juist helemaal niet? Dan is deze telefoon misschien een manier voor jou om je muzikaal te uiten.

Hello Kitty telefoon
Een mierzoete telefoon voor vrouwen die van roze houden. Ach ik geef toe, het heeft wel wat…

De supermodel telefoon
Ook wel bekend als de bikini-telefoon, is een beetje raar.  Wanneer je opneemt moet je de borsten opnemen…doet mij vooral een verschillende horrorfilms denken.

Garfieldtelefoon
Hou je van Lasagne en ben je aartslui? Dan is deze Garfieldtelefoon écht iets voor jou!

Hoge hakken telefoon
Schoenen zijn niet alleen voor aan je voeten, maar ook gewoon om mee te bellen. Zo leer je elke dag wat nieuws.

0 Shares:
Dit artikel is 9.704 keer gelezen