Hoewel de bakken met regen die uit de hemel komen de laatste dagen anders doen vermoeden, zijn we toch echt op weg naar de zomer.

Lekker terrashangen, heerlijk rosé drinken, barbecueën en vooral kijken en gezien worden. En dat betekent: er stylish bijlopen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor jou, maar ook voor je laptop. Daarom zet ik vandaag 6 mooie tassen voor je op een rijtje.

Winnen met je laptoptas
Stuur ons een foto van je laptoptas en win een hoesje voor je telefoon of iPod en een poken. Zet je foto op MobyPicture, Twitpic, Flickr of een andere online plek en Tweet de link naar @Contentgirl of zet de link hieronder in de reacties. De leukste, meest creatieve, geinigste of iets anders “ste” wint de prijs!

Maar eerst de laptoptassen….

We beginnen met een mooie geisha-tas.  Met deze vintage trolley vervoer je je laptop in stijl. Voor laptops tot 15.4 inch en $ 141.95.

Dan een wat meer zakelijke laptoptas. Hij ziet eruit alsof hij niet bijzonder comfortabel is om mee rond te lopen, maar wel trés chique! $ 209,99 bij MobileEdge.

Dan een hippe laptoptas voor de dames die er in elk geval sportief uit willen zien. Van Sushi – een prima merk – bij MyCom voor € 69,99 (wat een stomme prijs). Voor 15 en 16 inch laptops. Deze tas vind ik erg leuk. En hij is nog vintage ook …ja hoor. Je kunt er laptops tot 15 inch instoppen en dat voor € 65,-

Oilily…ik haatte hun kleurrijke kleding vroeger echt uit de bodem van mijn hart. Vooral omdat mijn moeder vond dat ik erin rond moest lopen. Maarrrr voor een laptoptas vind ik al die kleurtjes eigenlijk best leuk. Zo zie je maar mams, er is toch wel wat blijven hangen! € 109,-

Deze laatste laptoptas komt van de website hippelaptoptassen.nl – en ik moet zeggen dat ik deze inderdaad best hip vind!

0 Shares:
2 comments
  1. Ik heb laatst een beetje rond gekeken op internet naar leuke laptop trolley tassen maar er is zeer weinig te vinden – of ze zijn super duur en in het buitenland. Heeft iemand nog tips voor NL ?

Comments are closed.

Dit artikel is 14.219 keer gelezen