Mijn familie zit vol muzikanten. Zo drumt en acteert mijn oom. Mijn vader zingt, speelt trompet en bas- en gitaar. Mijn opa speelt saxofoon. Tante doet de piano. Andere oom speelt ook bas. Ze zijn zelfs zo muzikaal dat ze in de jaren ’70 een band hadden en een single uitbrachten. Hier kun je zien hoe dat er in de jaren ’70 uitzag.

Niet lachen: iedereen zag er toen gek uit ja! Ik groeide dan ook op tussen de speakers en viel in slaap met de stem van mijn vader die eruit kwam zetten. En ik was altijd beretrots op mijn vader als kind.

Maar nu blijkt dat het maken van een liedje supermakkelijk is. Het enige dat je nodig hebt zijn vier akkoorden. Ik moet het er toch eens met mijn vader over hebben.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I

0 Shares:
2 comments
  1. Geweldig!

    Dat 'iedereen' een liedje kan schrijven wil nog niet zeggen dat je het ook kan uitvoeren, je mag best nog trots zijn op je vader (als de uitvoering idd goed was :) )

Comments are closed.

Dit artikel is 2.503 keer gelezen