Stel je dit voor: tijdens een belangrijke vergadering op de vroege ochtend laat je je pen op de grond vallen (sufferd..je moet ook een laptop meenemen). Wanneer je bukt om je pen op te pakken, hoor je je broek zachtjes scheuren (sufferd, je moet betere broeken kopen). Aan het einde van de vergadering blijf je net zo lang zitten tot iedereen weg is, zodat je in alle rust kunt bekijken wat de schade is (sufferd, zo lenig ben je niet). Nadat je je in alle bochten heb gewrongen en met je hand het getroffen gebied hebt bestudeerd moet je concluderen dat deze – nog hele lange dag – goed begint: je hebt een zeer zichtbare scheur in je mooie outfit.

Wat een nachtmerrie.

Gelukkig is er voor de moderne vrouw nu de draagbare naaimachine. Jawel, ik zeg de draagbare naaimachine. Hoewel ik dus geen idee heb hoe zo’n ding werkt, kan ik mij zo voorstellen dat als je dat wel weet – dit rooie gevaar je nog best eens van pas kan komen. Voor maar $ 24,- red jij jezelf uit een hele gênante situatie. De techniek staat – weer eens – voor niets!

0 Shares:
Dit artikel is 2.399 keer gelezen