IPON, beurs voor onderwijs en ictKijken, kijken, kopen? Dat kunnen de Nederlandse scholen morgen en overmorgen, 10 en 11 maart op de IPON in Utrecht. De IPON is een beurs voor ieder die de mogelijkheden onderzoekt om ict, multimedia, technologie – hoe je het ook noemt – in te zetten in het onderwijs. Digitale schoolborden, beamers, multitouchtafels, streaming video op maat, augmented reality, mobiele games en andere gadgets, niets is de hedendaagse schoolleverancier vreemd.

De toegang is gratis en daarvoor kun je ook nog kiezen uit een uitgebreid programma van workshops en presentaties. Alles is te lezen op www.ipononline.nl. Aanmelden via de site is wel noodzakelijk om gratis naar binnen te komen. En waar moet je wezen? In de Jaarbeurs in Utrecht.

0 Shares:
Dit artikel is 2.508 keer gelezen