Hotelliefhebbers opgelet! Best Western Hotels http://www.bestwestern.nl/ heeft een iPhone-applicatie ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Een leuk tripje plannen was nog nooit zo gemakkelijk.

Best Western To Go. Dat is de naam van de applicatie die inmiddels verkrijgbaar is in de iTunes Store. In de creatieve gebruiksaanwijzing maken we kennis met Sophie en Lucas.

Verkenningstocht
Het animatietweetal staat symbool voor de doelgroep die de hotelketen wil bereiken. Jonge, ondernemende en avontuurlijke mensen die graag op verkenningstocht door Nederland gaan.

Heb jij zin in een leuk weekendje weg? Dat kan. Benodigdheden: een tandenborstel, wat kleren – en niet onbelangrijk – de iPhone. Een kaart van Nederland is volstrekt overbodig. Met de applicatie is het namelijk mogelijk snel en gemakkelijk te reserveren in een van de Nederlandse Best Westernhotels.

Delen
Alles wat de gebruiker van de applicatie tijdens zijn trip meemaakt, is eenvoudig te bewaren. Ook anderen kunnen meegenieten van de mooiste foto’s en de beste restaurants. De opgeslagen info is via de applicatie namelijk gemakkelijk te delen met vrienden en familie.

Best Western Hotels Nederland maakt onderdeel uit van de grootste hotelketen ter wereld: Best Western Hotels. Met de lancering van de iPhone-applicatie en een crossmediale campagne rond het Best Western Premier Art Hotel zet de Nederlandse tak van het hotelmerk de eerste stappen op het gebied van social media.

Game
Best Western Hotels Nederland heeft inmiddels de smaak te pakken. In navolging van de social mediacampagne en de iPhone-applicatie komt de hotelketen binnenkort met een interactieve game. Ik houd jullie op de hoogte!

0 Shares:
Dit artikel is 2.629 keer gelezen