Geen zin om in een stampvol café het aantrekkelijkste deel van het publiek (man, vrouw, man-man, vrouw-vrouw) aan te spreken om te ontdekken of er nog meer is dan alleen de verpakking? Hou dan je mobieltje (lees: Android met 5-megapixel camera) in de lucht en zwaaien maar!

Recognizr van TAT geeft ‘speed dating’ een nieuwe dimensie.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5GqJHaNRlas

In de praktijk werkt het natuurlijk alleen als anderen a. ook die App hebben aangezet en b. hun ‘characteristics’ hebben geactiveerd. Wie dan ‘Recognizr-d’, wie dan zorgt …

Misschien een innovatief ideetje voor – nu demissionair – minister Ab Klink om zijn door bijna niemand gewenste EPD-project te redden? Dan kan de ambulance-broeder gelijk zien wat je medische, psychische, sociale, whatever achtergrond is. Handig (?)

Nog even en dat Terminator-pakje past ons allemaal
0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 3.456 keer gelezen