Aan het begin van ieder jaar ga ik op zoek naar hulpmiddelen die mij het leven overzichtelijker maken. Meestal ga ik zo rond half februari blijmoedig bij de pakken neerzitten: mijn leven is veel te gecompliceerd om te vangen in taskmanagers of on- of offline agenda-applicaties. En daar kan een mens wel verdrietig van worden, maar natuurlijk ook trots op zijn.

Datumprikker
Maar in 2010 stuitte ik precies voor dat specifieke moment van het bij de pakken neer gaan zitten op Tungle. Tungle is een soort combinatie van een online agenda en een datumprikker en nog een heleboel organisatiezaken. En dan met een heel prettige interface. Het is dus niet zo dat je met Tungle er nóg een agenda en adresboek op na moet houden, naast die in je telefoon, op je werk en thuis. Met Tungle zijn juist al deze verschillende agenda’s en adresboeken één harmonieus geheel.

Universum
Dat wil zeggen dat als je op één plek iets verandert, toevoegt of verwijdert, het automatisch overal meeverandert. Daar schrik je misschien van, want syncen is normaal gesproken iets waarmee heel wat afspraken en zelfs hele personen in het virtuele universum verdwijnen en dus ronduit gevaarlijk. Maar met Tungle lijkt het allemaal perfect te werken. Er is tot nu toe nog niets kwijt geraakt of tot in het oneindige vermenigvuldigd.

Formules
Ook over het schedulingsysteem waarvan Tungle gebruikmaakt om afspraken met een of meer personen te plannen, ben ik heel goed te spreken. Op dezelfde manier als je bijvoorbeeld in Outlook mensen kunt uitnodigen voor een afspraak, kan dat met Tungle. Verschil is dat het Tungle niet uitmaakt met welk agendaprogramma de anderen werken. Je stuurt een uitnodiging met wat datavoorstellen, wacht even af tot de betrokkenen hebben aangegeven wanneer ze kunnen en hops, Tungle zet de afspraak meteen door naar je eigen agenda. Je hoeft nergens over na te denken en ook geen ingewikkelde formules uit te werken om een paar mensen tegelijkertijd bij elkaar te krijgen.

Filmpje
Het komt niet vaak voor dat ik zo enthousiast ben over een programma of website, daarom hou ik nu maar op met deze promotiecampagne. Kijk nog even naar het filmpje en ga ook Tunglen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qhf74wUJHK0

0 Shares:
Dit artikel is 8.496 keer gelezen