Dit artikel maakte me zo hard aan het lachen dat de kat ongerust kwam kijken of alles wel goed was. En katten maken zich niet gauw zorgen, dus je kunt je voorstellen dat ik érg hard moet hebben gelachen. Nu ken ik dit soort verhalen ook wel uit mijn eigen praktijk, zelfs uit mijn eigen familie overigens. Je kent het wel, mijn zusje belt dan om te vragen of ik haar printer kan fixen omdat ik “zo goed ben met computers”. Of collega’s die vragen of ik “even” die 30 pagina’s tekst om wil schrijven voor het web. Een feest van herkenning dus. Al zijn sommige van de voorbeelden op deze website wel heel erg bizar.

Maar waar ik vooral opeens nieuwsgierig naar ben, zijn jullie ervaringen met klanten. Hebben wij hier in Nederland ook van die maffe klanten? Of zijn alleen de Yanks zo gek? Dus, aan jullie de vraag: Wat is het gekste verzoek/zijn de gekste verzoeken van klanten, collega’s, familie etc. die je ooit hebt gehad? U mag anoniem reageren en dat mag ook per mail contentgirls@gmail.com !! Want zo’n hilarisch lijstje wil ik hier ook wel zien. Als we er genoeg bij elkaar weten te verzamelen – verschijnt dat lijstje natuurlijk ook op Contentgirls.

Dit is je kans: vertrouw je frustraties toe aan dit (virtuele) papier! Oh en heb je Twitter? Retweet dit dan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

0 Shares:
5 comments
  1. Ik heb wel ooit een keer een klant verteld dat een mailing vertraagd was omdat een mailing van de provider volgens de mailserver voorrang had :P

    (werd door mijn collega's vertaald in "de mailing staat voor een rood stoplicht")

    Maar hoe vaak je ook van je collega's te horen krijgt "is het nog niet af?"

  2. Ook leuk, klanten met de nadrukkelijke wens dat zijn/haar website geen enkele scrollpagina mag bevatten, terwijl iedere pagina zo'n twee A4'tjes tekst telt :)

  3. Collega…maar vanuit diensten gezien een klant: een jaar of 4 geleden pas: wil je voor mij Internet even op een CD branden…heb ik thuis namelijk niet

  4. heheh die is goed :)

    Ik had jaren geleden op de internetafdeling een collega die mij steeds vroeg hoe hij de tekst blauw moest maken in MS Word….ik snapte hem echt niet…toen bleek dat hij bedoelde dat hij de tekst wilde selecteren :) Ouwe techneut :)

Comments are closed.

Dit artikel is 2.805 keer gelezen