Twitter biedt in meerdere pagina’s een overzicht van friends en followers, gesorteerd op datum van volgen. Er is verder geen mogelijkheid om te sorteren op bijvoorbeeld followers die je (nog) niet terug volgt. Wil je dus je hele lijst doorlopen, dan moet je pagina voor pagina scrollen om één en ander te bekijken. Op het moment heb ik 1152 followers dus je begrijp dat dit veel tijd in beslag neemt.

Gelukkig zijn anderen hierop ingesprongen en bestaan er al vele sites waar je je friends en followers op Twitter kunt sorteren en bekijken. Je kunt hier in één oogopslag zien zien wie je vrienden en wie je volgers zijn en dus ook of je bepaalde mensen ook terug volgt. Mijn ervaring is dat ze niet altijd even betrouwbaar zijn. Na het gebruiken van verschillende sites ben ik tot de conclusie gekomen dat Twitter Karma de meest betrouwbare is.

Je kunt hier ook op verschillende manieren een filter toepassen. Sorteren is mogelijk op alleen of alle vrienden, alleen of alle volgers en wederzijdse vrienden. Tevens zie je een avatar met daaronder een aanduiding van het moment waarop de persoon voor het laatst heeft getweet. Followen of unfollowen kan helaas niet op dezelfde pagina. Hiervoor moet je op de avatar klikken en wordt je doorverwezen naar het betreffende Twitter profiel. Probeer het zelf eens hier. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en of er nog andere sites zijn die meer mogelijkheden hebben.

@karma_news

0 Shares:
2 comments
    1. Ik vind Twitter Karma qua lay-out overzichtelijker en er wordt net wat meer informatie gegeven. Bij FriendorFollow moet je eerst met de muis over de ava voor extra info. Ook ik ben lui aangelegd….

Comments are closed.

Dit artikel is 3.451 keer gelezen