Film kijken via het web wordt populairder naarmate de verbindingen sneller worden. Ik kan me nog herinneren dat ik via Napster over een T1 lijn een MP3 aan het downloaden was. Die T1 lijn was een proef van Vodafone (denk ik) en ik weet nog dat ik dik onder de indruk was van het feit dat 3 MB er maar 10 seconden over deed. Films streamen ging met de gemiddelde verbinding van toen gewoonweg niet. Dat is nu allemaal anders en breedband heeft streaming dan ook een boost gegeven.

Op Free documentaries kun je gratis naar een hele lijst documentaires kijken waaronder Bowling for Columbine, Iraq for sale en Supersize me. Volgens de dames en heren van deze sites zijn deze films 100% legaal. En ik geloof ze natuurlijk. Er zitten mooi dingen bij…kijken dus!

0 Shares:
3 comments
  1. Ik kijk al jaren online naar Frontline (Amerikaanse publieke omroep) die een zeer complete

    documentairelijst heeft: De kwaliteit (ongeveer 2x zo goed als uitzendinggemist) is redelijk en met 1Mbps storingsvrij te volgen. De laatste tijd is er de ZDF bijgekomen. Die biedt een hogere beeldkwaliteit (zeker 4x uitzendinggemist) en daar heb je circa 2Mbps voor nodig. Bijvoorbeeld Terra-X.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.111 keer gelezen