Leuk hoor, al die profielen bij al die verschillende diensten, maar hoe houd je dat een beetje overzichtelijk? Er zijn tientallen tools waarmee je orde in de chaos kunt scheppen, maar wat is de beste tool? Ik geloof dat ik een antwoord heb op die vraag..

Hootsuite

Hootsuite lijkt een beetje op Tweetdeck. De interface ziet er iets minder strak uit, maar de functionaliteiten zijn beter. Zo kun je bijvoorbeeld tweets automatisch op een later tijdstip laten verzenden.

Stats
Een andere handige functie is de Stats-functie. Wanneer je een bericht met URL wilt plaatsen, kun je de URL binnen Hootsuite shrinken. Doordat je op die manier een Ow.ly-URL gebruikt, worden de clicks, vrij gedetailleerd, geregistreerd.

Nog niet overtuigd? Bekijk de website van Hootsuite dan hier.

0 Shares:
3 comments
  1. Ik heb Hootsuite ook een tijdje gebruikt. Met name omdat ik meerdere accounts tegelijk beheer (mijn prive account en die van @traffic4u). En omdat ik dat zakelijke account vervolgens met 5 man samen beheer.

    Maar na een tijdje ben ik toch weer overgestapt op cotweet. Cotweet heeft wat minder functies dan Hootsuite, maar dat Ow.ly is zooooooo traag! Leuk die stats, maar ik vind dat balkje bovenaan irritant en Ow.ly is zo traag dat een groot deel van de kliks die je wel meet waarschijnlijk nooit bezoekers worden.

    Maar Cotweet heeft wel als nadeel dat je geen groepen kunt maken of op andere manieren kunt filteren en sorteren.

Comments are closed.

Dit artikel is 4.144 keer gelezen