Ik surf dagelijks langs een heleboel WordPress Themes. En elke keer dat ik er eentje tegenkom denk ik: “Die moet ik een keer bij elkaar verzamelen en op 42bis zetten.” Punt is alleen dat ik dat dan vergeet en jullie die mooie (en soms redelijke) themes helemaal niet te zien krijgen.

Ik heb me dan ook voorgenomen om niet te wachten tot ik er genoeg bij elkaar heb verzameld, maar gewoon de themes te plaatsen die ik tegenkomt. In de serie willekeurige WordPress themes dan ook hierbij het eerste deel.

En dat eerste deel start ik met…

Fotofoo

Deze theme is bedoeld voor fotosites. Maar volgens mij kan deze theme ook prima gebruikt worden voor een magazinestyle website met artikelen die grotere plaatjes hebben. Zelf ben ik niet zo gek op een zwarte achtergrond, maar dat is meestal het gemakkelijkst te fixen. Wat wel onhandig is, is dat er op de home geen “lees meer” link aan het einde van elk contentblokje staat. Lezers moeten op de titel van het artikel of op het plaatje klikken om de rest te lezen. Maar dat is waarschijnlijk gemakkelijk te fixen met de TinyMCE Excerpt. Daarmee kun je ook de inleiding opmaken.

Wanneer je fotofoo koopt krijg je er een optiepagina bij (makkelijk aanpassen zonder dat je hoeft te hacken, kan soms handig zijn), een PDF met gebruiksaanwijzingen, vier verschillende homepage layouts en meer.

Demo

Download – $31

fotofoo wordpress themes

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 2.463 keer gelezen