matrix3Omdat de voorspelling die gisteren binnen zou zijn een dagje vertraging oploopt (door mijn schuld overigens), heb ik er zelf nog maar eentje gemaakt. Ik geef toe dat ik me absoluut niet aan de 30 seconden regel heb gehouden en heb daarom ook besloten om die regel eruit te keilen. Je filmpje mag zelfs maximaal 5 minuten duren. Al beloof ik dan niet meer dat hij ook echt in de lange film terechtkomt. Maar hieronder dus mijn tweede voorspelling voor volgend jaar. En, meedoen he..het is goed voor je online personal brand weet je wel.

Dit keer een filmpje met special effect. Ja zonder de s erachter, want ik ben natuurlijk helemaal geen Stevie Spielberg. Nu jouw creatie nog!

httpv://www.youtube.com/watch?v=afYNQ9URW2E

Ook meevoorspellen wat het internet in 2010 allemaal gaat doen?

Stuur je video dan naar contentgirls@gmail.com, zet het op YouTube of Vimeo en stuur de link óf gebruik YouSendIt om je bestand vóór 31 december bij ons te krijgen.Wij maken van de inzendingen een leuke film. Dus zet al je creativiteit in en ook zeer zeker al je Nostradamus kwaliteiten voor een rol in deze motion picture.

Meer weten? Klik dan hier…

ps: Oh ja, vergeet niet om je naam in het filmpje te zeggen, dan weten we naar wie we zitten te kijken.

Bekijk de andere filmpjes hier

0 Shares:
Dit artikel is 2.542 keer gelezen