“Maar dan doen mensen toch altijd al?” Vroeg ik aan Reinout toen ik zijn filmpje zag. “Jawel, maar 2010 wordt het jaar van…” Ik wil hem best geloven, al lust ik dan geen bier. Bier? vraag je? Nou ja, kijk zelf maar gewoon even.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ge7XNkn2yP8

Ook meevoorspellen wat het internet in 2010 allemaal gaat doen?

Stuur je video dan naar contentgirls@gmail.com, zet het op YouTube of Vimeo en stuur de link óf gebruik YouSendIt om je bestand vóór 31 december bij ons te krijgen.Wij maken van de inzendingen een leuke film. Dus zet al je creativiteit in en ook zeer zeker al je Nostradamus kwaliteiten voor een rol in deze motion picture.

Meer weten? Klik dan hier…

ps: Oh ja, vergeet niet om je naam in het filmpje te zeggen, dan weten we naar wie we zitten te kijken.

Bekijk de andere filmpjes hier

0 Shares:
Dit artikel is 2.188 keer gelezen