Mister PR 2.0 Remco Janssen (@remcojanssen) lijkt in zijn rol als voorspeller verdacht veel op Sarah Palin. Maar laat je niet misleiden: dit is absoluut een voorspelling voor internet in 2010. En anders dan Palin, weet Remco wél waar hij het over heeft.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ykv6DkSrnkM

Ook meevoorspellen wat het internet in 2010 allemaal gaat doen?

Stuur je video dan naar contentgirls@gmail.com, zet het op YouTube of Vimeo en stuur de link óf gebruik YouSendIt om je bestand vóór 31 december bij ons te krijgen.Wij maken van de inzendingen een leuke film. Dus zet al je creativiteit in en ook zeer zeker al je Nostradamus kwaliteiten voor een rol in deze motion picture.

Meer weten? Klik dan hier…

ps: Oh ja, vergeet niet om je naam in het filmpje te zeggen, dan weten we naar wie we zitten te kijken.

Bekijk de andere filmpjes hier

0 Shares:
Dit artikel is 2.790 keer gelezen