Inmiddels heeft iedereen wel een eigen netbook. Als je niet weet wat een netbook is: een soort kruising tussen een mobiele telefoon en een echte laptop, oftewel een mini-laptop. Je krijgt ze tegenwoordig cadeau bij een mobiel abonnement of bij je dongel en daarbij zijn ze niet al te duur. Moeilijker om in handen te krijgen, is een leuke tas waar je je netbook in kunt stoppen. Daarom heb ik het web voor je besurft op zoek naar leuke tassen die je voor onder de kerstboom kunt vragen (c.q. eisen).

laptoptas van SushiSushi maakt al een tijdje hele leuke en betaalbare laptoptassen voor je mini-laptop. Zelf heb ik deze in het zwart, maar je kunt ook een rode, roze of deze wit op je verlanglijstje zetten. € 39,- bij UMPCshop.nl.

Case logic laptoptasben je een echte lady in red? Dan is deze laptoptas speciaal voor jou gemaakt. Te koop bij UMPCshop.nl voor € 29,-.

laptoptas - Mullet

Een compacte tas voor je compacte laptop en toch genoeg ruimte om ook je lader en wat accessoires weg te bergen. Voor €44,95 is deze van jou.

laptoptas Jack Georges MilanoHeb je een sjieke en dure bui, dan is deze laptoptas misschien wat voor jou. Je moet er wel wat voor overhebben, maar dan heb je ook wat. Voor $ 265,- kun jij er de sier mee maken.

Cool Bananas Hard Cover Netbook CaseRood en blauw niks voor jou? Ga dan voor pretty in pink met deze laptoptas. Je betaalt £21.95, en de pond is bet te doen tegenwoordig.

Laptoptas zebra

Is gewoon roze te saai voor jou? Combineer dan roze met zebrastrepen. Opvallen zal je zeker.  $39.99 bij Amazon.


Geschreven door