cball

Enige tijd geleden deed ik een oproep aan iedereen om mee te voorspellen hoe 2010 op online gebied eruit gaat zien. De reacties waren overwegend positief en een paar social media iconen beloofden om mee te doen. Leuk en goed. En nu is het dan tijd om zo langzamerhand het spits eens af te bijten.

Hierbij dus mijn allereerste, niet spectaculaire, maar wel bijzonder ware (en wees eerlijk, daar gaat het eigenlijk om bij voorspellingen) voor 2010. Vanaf volgende week meer voorspellingen van meer mensen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Lgnmv_wcdV0

Bekijk de andere voorspellingen

Ook meevoorspellen wat het internet in 2010 allemaal gaat doen?

Stuur je video dan naar contentgirls@gmail.com, zet het op YouTube of Vimeo en stuur de link óf gebruik YouSendIt om je bestand vóór 31 december bij ons te krijgen.Wij maken van de inzendingen een leuke film. Dus zet al je creativiteit in en ook zeer zeker al je Nostradamus kwaliteiten voor een rol in deze motion picture.

Meer weten? Klik dan hier…

ps: Oh ja, vergeet niet om je naam in het filmpje te zeggen, dan weten we naar wie we zitten te kijken.

Bekijk de andere filmpjes hier

0 Shares:
Dit artikel is 2.505 keer gelezen