WordPress en het social web. Natuurlijk zijn blogs een belangrijk onderdeel van het social web. Dus waarom zou je dat dan ook niet terug laten komen in de look van je WordPress blog. Nou ja, daar kan ik een heleboel goede redenen voor verzinnen. Toch heb ik een aantal social themes voor je op een rijtje gezet. Wie weet heb je er wat aan.

Twitter themes

LiveTwit
Een theme waarmee je Twittter in WordPress binnenhaalt. Je kunt op basis van topic of gebruiker Tweets laten zien op je blog. Leuk voor bijvoorbeeld een event. Deze theme is gratis te downloaden bij PremiumThemes.net.

livetwitFresh Tweet
Een WordPress thema met de look van Twitter. In termen van Integratie met Twitter voegt deze theme weinig toe, maar als je gewoon de look wilt hebben, dan is dit er eentje voor jou.

freshtweet

Prologue
Een Twitter theme ontwikkelt door de mensen achter WordPress. Dat moet bijna wel goed zijn. Prologue is een soort groepsTwitter. Met deze theme kun je als groep met elkaar tweeten oftewel korte berichtjes publiceren om te laten weten waar je mee bezig bent of een vraag stellen.

prologue

Facebook themes

Crybook
Een WordPress theme met de look van Facebook. Voor de echte Facebook-fans. Ik ken er persoonlijk geen, maar ze moeten er zijn aangezien het aantal leden in Nederland keihard groeit. Nu kunnen jullie dus ook je eigen site eruit laten zien als je favoriete service.

facebook

Facebook lover
Nog een theme voor liefhebbers van Facebook. Helemaal in de look van de Facebook homepage. Facebook Lover kun je hier downloaden.

facebook2

Google themes

Woogle
Wat een vreselijk verwarrende theme is dit. Het lijkt op een zoekmachine. Google natuurlijk. Maar het ís een weblog met artikelen en alles erop en eraan. Voor Google Freaks.

woogle

Google Chrome WordPress Theme
Ben je al overgestapt op Chrome? En ben je mega-rete-fan van Google? Dan kun je deze Google Chrome WP theme ook wel voor je blog gebruiken. Voor Google Chrome Freaks!

chrome

Social Business card themes

Minicard Theme
Een theme waarop je al je social webplekken kunt weergeven. Heel minimalistisch en cool. Gratis te downloaden of kies voor de premiumversie en krijg verschillende kleuren voor 25 dollar.

bcardt

The Digital Business Card WordPress Theme
En nog een theme waarop je heel simpel al je social plekken kunt promoten. De theme bestaat uit twee onderdelen: de socialicons en een contactdeel waar je een foto en wat contactgegevens kwijt kunt. Deze theme is dus niet bedoeld om te bloggen, maar vooral om als contactpagina te fungeren.

bcard2

0 Shares:

Comments are closed.

Dit artikel is 5.095 keer gelezen