436373390Toen ik 11 jaar geleden mijn eerste HTML-dingetje via FTP na veel geklooi online wist te zetten, had ik niet gedacht dat mijn gefreubel online tot echt werk zou leiden. En zelfs toen ik eenmaal van het web mijn werk had gemaakt en naast mijn contracturen een datingsite, communitysite en redelijk goed lopend blog had, geloofde ik nog steeds niet dat dit goed zou blijven gaan. Dat er echt geld in zat en dat het allemaal een hele serieuze zaak was.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje om hoor. Gelukkig maar.

Deze dagen is het web niet langer het domein van nerds en nerdettes die (onafhankelijk van hun achtergrond) zichzelf vloekend en tierend van alles des webs hebben aangeleerd. Mensen die blogten toen het nog gewoon stukjes schrijven heette. Of mensen die social media expert waren toen het social web nog niet benoemd was als zodanig. Tegenwoordig is het web steeds meer van marketeers. Een groot deel van hen heeft overigens zelf ook een stevige nerd van binnen. Maar een deel van hen is vooral goed in het marketen van zichzelf.

Dat laatste type kwam ik tegen in een erg leuk filmpje. Don’t get mad. Enne, wie de schoen past….stop vooral je voet erin!

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZKCdexz5RQ8

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 3.140 keer gelezen