Zo af en toe kom ik op mijn webomzwervingen dingen tegen die echt megafreaky zijn. Vaak vind ik die dan op andere blogs en deel ik dan ook alleen de link via Twitter, in plaats van het werk van het originele blog over te nemen. Maar deze vond ik zo cool (en freaky natuurlijk) dat ik er in elk geval een deeltje van op Contentgirls wil delen.

Op webdesigner depot vond ik wat voorbeelden van een kunstvorm die Hyperrealisme schijnt te heten. Ik kende het niet. En ik weet ook niet of ik het echt mooi vind. Althans, niet mooi in die zin, dat ik dit denk ik liever niet in huis heb. Ik zou geen oog meer dicht doen.

Check het uit

Maar goed, deze kunstenaars proberen in hun werk de werkelijkheid tot op detailniveau te benaderen. Ik zeg dit alles nu heel wijs, maar eigenlijk weet ik er natuurlijk helemaal niks vanaf. Ik hou dan ook op met de kunstkenner uithangen en raad je aan zelf op de site te kijken. Hieronder in elk geval een voorproefje van wat je daar te zien krijgt.

59

12

42

0 Shares:
Dit artikel is 10.947 keer gelezen