In mei schreef ik een artikeltje over hoe je van jezelf een coole avatar kunt maken.  Dat artikel is inmiddels meer dan 5000 keer gelezen. En daar komen via Google dagelijks kliks bij. Tijd dus voor een vervolg. Ook al omdat het gewoon leuk is om foto’s door al die sites heen te halen.

Dit keer geen avatars van je foto, maar gewoon andere leuke manieren om je saaie vakantiekiekje te pimpen.

Face in Hole
Ik dacht al dat non zijn niks voor mij zou zijn, maar nu weet ik het zeker. Bij Face in hole (dat klinkt eigenlijk heel naar) kun je kiezen uit een heleboel foto’s waar het gezicht uit is gehaald zodat er ruimte is om jouw gezicht erin te plaatsen. Best geinig moet ik zeggen.

xa4a-nonSocial Splash
Deze site werkt net zoals Face in Hole. Ook hier kun je kiezen uit een heleboel foto´s waarbij het gezicht is weggehaald. Via de categorieën aan de linkerkant van de website zoek je door de foto´s heen en kies je er eentje waar je blij van wordt. Ik werd er erg blij van om een Jedi te zijn. Iets te blij overigens om een goede Jedi te zijn eigenlijk…maar ja.

xa4a-jedi

Fun Photo Box
Altijd je gezicht al op een billboard willen zien of op een bus? Vooral dat laatste lijkt mij cool. Op de site Fun Photo Box krijg je het heel simpel voor elkaar. Upload je foto, bepaal welk deel je op de bus wilt hebben, klik op de knop en klaar is Clara. Nu alleen nog Connexxion bellen en vragen of je ook op hun bussen mag. Fun photobox heeft nog veel meer effecten, dus leef je uit.

xa4a-bus

Photo505
Ken ik Paris Hilton? Pfff, kent zij mij. Ze draagt nota bene een shirt met mijn foto erop. Oké, het is een product van Photo505. Een site waar je jezelf op Billboards, de voorpagina van de Playboy, maar ook als Mona Lisa neer kunt zetten.

xa4a-paris

Personalized money
Heb je altijd al gevonden dat jouw hoofd op geld moest staan en niet van al die saaie staatshoofden? Helemaal mee eens. En op deze site kun je dat heel makkelijk regelen. Kies het geld waar je op wilt staan (van Dollars en Pounds, tot aan Iraaks geld ten tijde van Saddam), upload je foto, beetje schuiven en je staat er mooi op. Denk alleen niet dat de Appie je dinero accepteert.

xa4a-money

Yearbook yourself
Ben jij ook opgegroeid met beelden van Amerikaanse highschools? Keek je ook je ogen uit wanneer er een class president werd gekozen of de jurk werd uitgezocht voor promnight? Nu kun je in elk geval zelf ook een Yearbook foto laten maken. Is dat niet schattig? Je upload een foto van jezelf, kiest een jaar en de rest wordt voor je geregeld.Tip: de jaren ’80 zijn leuk: kolossaal haar.

xa4a-yearbook

Dumpr
Van Contentgirls wil natuurlijk iedereen foto’s maken (blablabla). Gelukkig heeft tegenwoordig iedereen een smartphone om je even te kieken. Bij Dumpr vind je een heleboel foto-effecten. Sommige een beetje saai, maar er zitten best leuke tussen. Voor een paar moet je betalen. Jammer genoeg ook voor degene die ik écht leuk vond. Jouw foto die getekend wordt door een kunstenaar. Ziet er cool uit, dus maybe next time.

xa4adumpr

Picjoke
Picjoke heeft niet heel veel effecten, maar je kunt je er wel een beetje vermaken. Zoals bijvoorbeeld met deze foto van MGM. Niet alleen leeuwen kunnen grommen.

xa4a-mgmSeeNow
oké eigenlijk vind ik dit dus DOODENG. Maar bij SeeNow, kun je (in elk geval deze week nog) je foto ook op een Halloweenplaatje kwijt. Oh kinders wat haat ik Freddy. Wat ik allemaal niet overheb voor Contentgirls zeg.

xa4a-freddy

EffMyPic
Altijd al op iemands onderbroek willen staan? Nou ik absoluut niet. Maar nu kan het dus toch. Bij EffMyPic kun je ook weer kiezen uit een aantal geinige effecten. Gewoon voor een regenachtige middag als je niks te doen hebt.

xa4a-uw

0 Shares:
Dit artikel is 13.431 keer gelezen